Výhodnocení Letního poháru

06.09.2012 15:12

 

    Skončily letní prázdniny a tím poslední možnost zapisovat svoje tréninkové náhozy do Letního poháru mladých nadějí. Letní pohár byl náplní pro nejpilnější děti, které se nechtěly přes léto jen "válet" u vody a PC. Byl pro naděje, které měly chuť udělat něco pro svoje tělo a zároveň něco potrénovat. Pohár se rozjížděl pomalu ale jistě. Zpočátku se do něj moc dětí nezapojovalo, ale s prvními zápisy do tabulky se v dětech probudila soutěživost a chuť do hry. Pohár se skládal z osmi pokusů.U mladších šedesátek a u starších stovek HS. Pravidla však dovolovala neomezený počet pokusů a do tabulky zapisovat jen ty nejlepší. Kdo měl tabulku plnou, mohl své výkony měnit za lepší. Tabulka se uzavírala poslední prázdninový den a děti se pokoušely vylepšit svá celková čísla i v tento den.

            V kategorii mladších mezi sebou sváděla největší souboje Míša Provazníková s Valčou Fišerovou. Šťastnější byla Valča a vybojovala si tak první místo.  Největším a příjemným překvapením byl Šimon Toman, který se umístil na třetím místě. Šimon pokořil díky své píli i zkušenější hráčky.


            V kategorii starších, se od začátku na prvním místě usadila Dominika Hrádková a první také skončila. O druhou příčku se však sváděl veliký souboj. Sabča Homrová, Kačka Mafková a Týna Kvačová se předháněla v lepších výkonech a střídala se na této pozici. Nejštastnější a také nejvytrvalejší byla Kačka a radovala se ze stříbra. Třetí příčku obsadila Sabča Homrová.

 

 Celková tabulka Letního poháru