V Rokycanech se odehrálo druhé kolo PMN PK

04.11.2012 20:56

               

               V Rokycanech se 4.11. 2012 odehrálo druhé kolo poháru mladých nadějí a naše výprava zaznamenala rekordní počet startujících. Turnaje se zúčastnilo šestnáct mladých dívek a jeden chlapec. Ale popořádku… 

               Naše výprava byla do turnaje zapsána až na samý konec a měla proto přehled, jak hrála konkurence. Před naším příjezdem se v kategorii mladších dívek nejlépe vedlo Kristýně Gondekové (259) a na tuto metu snad měla jen Valča Fišerová, ale vše bylo jinak.  Valča se sice uvedla velice slušným výkonem (249), ale na soupeřku z Kdyně to nestačilo.  Následně se na dráhy postavila Míša Mafková (211), jenže ani Míša na Kristýnu dnes neměla. Nejvetším atakem na vedoucí pozici se uvedla Míša Provazníková (257) a do posledního hodu to vypadalo, že by se vítězství mohla dočkat. Poslední narážka však naznačila, že se to nepovede a první příčka tak putovala do Kdyně.  V kategorii mladších dívek byly naše řady posíleny o Karolínu Eichlerovou (213), Andreu Soukupovou  (196) a Kateřinu Filovou (185). Devčata nám udělala velikou radost a do svého turnaje se zapsala velice dobrými výkony. Když holky u kuželek vydrží, tak se určitě se neztratí.  Pořadí v celkovém hodnocení vede Míša Provazníková o jediný bod před Valčou Fišerovou.

               V kategorii starších žákyň svou extratřídu před naším příjezdem ukázala Lucka Varmužová (270) a v současné době by asi mohla hrát prim v našem zoufale hrajícím áčku CB :-) . Lucka je v Rokycanech doma a nikdo na ní tentokrát neměl. Na druhé pozici se umístila naše Dominika Hrádková (250) a na třetí Sabina Homrová (240). Holky sice neměly na Lucku, ale jejich výkony měly velikou kvalitu. Dobré výkony podaly i pátá Kačka Mafková (238) a šestá Lucka Šlajsová (228).

               V kategorii mladších žáků předvedl oproti minulém turnaji zlepšený výkon Šimon Toman (188) a znovu byl naším jediným chlapcem.

 

Více ve zpravodaji.

Pořadí po 2. turnaji.

Pár fotek od malých  fejsbukaček 


Kuželkářská mafie z páté a