Smolná prohra v posledním kole 3. KLMA

08.12.2012 20:02

    V posledním kole 3. KLMA se pokoušelo áčko CB o malý zázrak, a to uhrát body proti lídrovi v tabulce. Sestava byla znovu změněna, protože stále marodí Honza Koubský. Místo Honzy zaskočil Michal Šneberger. Druhou změnou bylo zastoupení Milana Vrabce Radkem Kneřem. Milan nás požádal o podepsání hostování do Škody Plzeň a žádosti bylo i přes náš nelichotivý stav v tabulce vyhověno. Tato žádost nás donutila nasadit do zápasu hráče družstva B a otestovat možnou posilu pro jaro, protože jarní sezóna bude pro áčko existenční zkouškou a velkým bojem o udržení.
    Do zápasu nastoupil jako první Josef Fišer (566) a Pavel Sloup (546). Pepovi se v poslední době jako celému týmu moc nedařilo, ale tento zápas byl o něčem jiném. Pepa byl před svým soupeřem stále o krok napřed a zápas také vyhrál. Opačná situace se odehrávala u Pavla Sloupa (546). Pavel v poslední době díky svému pracovnímu vytížení prakticky netrénuje a jede zápas od zápasu. Pavlův soupeř byl stále napřed a předváděl špičkové výkony a po třech drahách vedl 3:0. V poslední dráze se Pavel vzepjal a zahrál skvělou dráhu (168) a zkorigoval výsledek. Stav 1:1.
    Ve druhé dvojici nastoupil Martin Provazník (530) a Michal Šneberger (537). V této dvojici se povedlo po velkém boji vyhrát oběma domácím. Napínavá byla hra Martina Provazníka, když o výhře rozhodl až poslední hod. Michal zahrál dobře a ukázal, že bude přínosem pro jarní záchranu. Stav 3:1 a +52 pro CB.
    V poslední dvojici se sešla netradiční sestava zadáků. Jarda Otto (469) se trápil a nedařilo se mu téměř nic a po nepodařených třech drahách ho střídal Kuba Solfronk. Ve třetí dvojici velice dobře bojoval Radek Kneř s Josefem Syslem a nevedl si špatně. Josef Sysel dokázal v minulém kole porazit 657 kuželek a udržet krok s tímto hráčem bylo pro Radka velkou výzvou. To se i přes velice dobrý výkon Radka nepodařilo a po třech drahách už byla jen šance zvítězit zásluhou celkového čísla družstva. Před poslední drahou jsme ale prohrávali o 27 kuželek. Radek s Kubou bojovali jak mohli, ale bohužel otočit stav celkového čísla se jim nepovedlo. Zápas byl vyrovnaný a napínavý, ale bohužel se smutným koncem pro nás. Posily z béčka naznačily, že by mohly být přínosem pro jaro a mohly by nás znovu přivést na vítěznou záchrannou šňůru.

Více ve zpravodaji
Zápis zde

Statistika po 11. kole