2. kolo PMN ČKA v Blatné

30.10.2012 09:58

    V Blatné se uskutečnilo druhé kolo PMN ČKA. Po minulém úspěchu Valerie Fišerové, která zvítězila nejlepším výkonem celého poháru se našim  znovu dařilo. I když  Valerii Fišerové (211)pár kuželek chybělo ke spokojenosti  jak by si určitě přála , tak i nadále vede tabulku a doufáme, že v dalších kolech svou pozici udrží. V kategorii mladších žákyň se nejlépe vedlo Míše Mafkové (237) a připsala si do tabulky pěkných 18 bodů. Míša vítězstvím v turnaji oslavila nejlépe jak mohla své narozeniny. Celkově si Míša v pořadí polepšila na páté místo. Z dalších našich hráček i přes bodový zisk z elitní šestnáctky vypadla Míša Provazníková (216), ale Míša spadla jen na semnácté místo a od postupu do šestnáctky jí moc nechybí.

    V kategorii starších žákyň znovu velice dobře zahrála Dominika Hrádková (248) a je zatím jedinou hráčkou v elitní šestnáctce. Do této společnosti, která zajištuje finálovou účast v Olomouci má nejblíže Bára Málková a Kristýna Kvačová. Bára porazila v Blatné 216 kuželek a do šestnáctky ji chybí čtyři body. Kristýna Kvačová zahrála v Blatné 226 a k postupu jí chybí 6 bodů. Doufejme že nejen tato naše želízka zabodují a dalších turnajích se posunou mezi nejlepší.

    Tentokrát jsme měli zastoupení i v kategorii mladších žáků a to Šimonem Tomanem. Šimon si v poháru odbyl premiéru a zkušenost získal  stojednapadesáti poraženými kuželkami. Šimon umí určitě líp a příště to určitě předvede.

O dalších výsledkách našich hráček se dočtete ve zpravodaji.

Průběžná tabulka po 2. turnaji

Pár foteček z turnaje naleznete ve fotogalerii