Vítězství děvčat ve Kdyni v PMN PK

02.12.2012 19:23

Dalších cenných úspěchů se dočkal náš oddíl s mladými nadějemi na dalším turnaji poháru mladých nadějí, který se konal tentokrát ve Kdyni.

               V kategorii mladších žákyň jsme se radovali z prvního i druhého místa. O tyto příčky si zabojovaly v přímém souboji Míša Provazníková (246) a Valča Fišerová (245). Po celou dobu byla děvčata vyrovnaná a rozdíl byl jen pár kuželek. Rozhodl až samotný závěr, když se Valče nepovedl jeden hod a po klepnutí o nohu hodila žlábek. Valča sice na chvíli zaváhala, ale včas se vzpamatovala a ještě zabojovala. O jedinou kuželku ale vyhrála Míša Provazníková a upevnila si tak vedení v celkovém pořadí právě před Valerií Fišerovou. Velice dobrý výkon předvedly i čtvrtá Andrea Soukupová (231), pátá Karolína Eichlerová (226) a šestá Adina Kvačová (226). Nezklamaly však ani další naše hráčky Míša Mafková  (225), Kačka Filová (202), Martina Vébrová (203). Nedařilo se jen Báře Rutkovské, ale určitě zabojuje příště.

               Náš oddíl byl úspěšný i v kategorii starších žákyň, a to díky Kačce Mafkové (242) a Dominice Hrádkové (241). Kačka svou kategorii vyhrála a Dominika se umístila na druhém místě. Děvčata tak stáhla o pár bodů náskok Lucie Varmužové, která se umístila na třetím místě a vede celkové pořadí poháru. Z dalších našich děvčat se vedlo dobře ještě čtvrté Báře Málkové (232), Nikole Přibáňové (220) a Lucii Šlajsové (212). Další děvčata moc spokojena nebyla a výzvou je pro ně další turnaj konaný na Slavoji 16. 12. 2012.

               V kategorii mladších žáků byl znovu naším jediným zástupcem Šimon Toman (179). Šimonovi se však nedařilo podle jeho představ a rovněž se bude na Slavoji snažit svůj výkon vylepšit.

Více ve  zpravodaji

Pořadí po 3. turnaji